Gratis unieke content voor uw blog of website!

Wilt u GRATIS unieke content voor uw blog of website? Wij kunnen voor u gratis interessante artikelen schrijven over actueel nieuws uit uw branche. Het enige wat wij hiervoor terug vragen is een link naar een website gerelateerd aan uw branche.

Het enige wat u hoeft te doen is naar de contactpagina te gaan en aangeven voor welke site u gratis artikelen wilt ontvangen. Wij zullen u dan een titel voorstellen voor een te schrijven artikel op maat en de bijbehorende website waar we naar willen linken. Het artikel zal bestaan uit zo´n 400 woorden.

Betaald krijgen om artikelen te plaatsen.

Wilt u betaald krijgen om artikelen op uw site te plaatsen? Dat kan wanneer u een Engelstalige website heeft.

We zijn gelieerd aan 1 van de beste artikel marketing diensten die te vinden is op het internet. Bij het aanmelden bij deze gratis artikel distributie service kunt u unieke artikelen toegezonden krijgen rechtstreeks naar uw CMS website, waarna u vervolgens deze artikelen kunt goedkeuren of afwijzen voordat u deze artikelen daadwerkelijk gaat publiceren.

Op deze manier hoeft u geen teksten te kopiëren en plakken, teksten op te maken, rommelen met HTML-code of andere tijdrovende werkzaamheden. Dit is de ideale manier om snel en gemakkelijk aan kwalitatieve en unieke content te komen voor uw website. Als u de artikelen liever geleverd krijgt via e-mail of direct naar uw Blogspot Blog in plaats van naar uw ander CMS systeem dan kunt u gebruik maken van deze artikel email plugin. Voor overige CMS zoals WordPress, Drupal of Joomla kunt u bij de overige artikel email plugins kijken.

U ontvangt alleen artikelen die zijn die relevant zijn voor uw site, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over artikelen die niet aansluiten bij uw doelgroep.

Elk artikel dat wordt aangeleverd door Unique Article Wizard is kwalitatief goed en uniek. Dat betekent dat u ze kunt weergeven op uw website zonder zorgen te maken over duplicate content filters van de zoekmachines.

Tevens geven ze u ook de optie uw affiliate code in het artikel toe te voegen zodat u kunt verdienen aan het publiceren van de artikelen. U krijgt tevens provisie wanneer mensen op de affiliate link klikken en zich aanmelden als auteur bij de Unieke Artikel Wizard.

Bekijken hier wat de Unique Article Wizard allemaal voor uw site kan betekenen. Zoals u kunt zien is dit een geweldige tool voor zowel auteurs die artikelen willen gebruiken om hun sites te bevorderen, en webmasters die op zoek zijn naar kwalitatieve unieke content.

Uw site toevoegen aan Unique Article Wizard is eenvoudig

Als u een WordPress, Joomla, Blogspot of Drupal site heeft, download dan de juiste plugin, upload de plugin naar uw site, verander 1 file permission, geef je je voorkeuren op, en daar ga je! Het is zo makkelijk als 123. De installatie zal waarschijnlijk ongeveer 5 minuten duren in totaal.

Het script geeft u een compleet control panel waarmee u:

  • Het aantal artikelen kunt beperken dat u elke dag ontvangt.
  • U kunt selecteren welke artikelen voor elke categorie u wilt ontvangen.
  • In-en uitschakelen van de e-mail notificatie artikel inzendingen. Met een embedded link kunt u met een klik op de knop elk artikel goedkeuren of afkeuren. Als u een kleine niche blog heeft die niet veel artikelen ontvangt dan bespaard u dit de tijd van inloggen op uw site admin panel om te kijken of er nieuwe artikelen wachten op goedkeuring. U kunt het onderwerp zo aan te passen om e-mail filtering gemakkelijker te maken.
  • Vermeld uw affiliate code met artikelen, zodat u kunt geld verdienen met het publiceren van het artikel, en geld verdienen als andere mensen het artikel dat vonden ze op uw site publiceren. U zult verbaasd staan hoe effectief is dit!
  • Automatisch artikelen publiceren in plaats van “draft”of “wachten voor beoordeling”. Vaak is het sneller om een paar slechte artikelen te verwijder (met behulp van de email notificatie) dan om de tijd te besteden aan vele goede artikelen goed te keuren. U kunt deze voorkeur in-en uitschakelen door het selecteren van een selectievakje.
  • Kiezen om geen afbeeldingen, video’s en audio bestanden te ontvangen en publiceren.
  • Artikelen uitsluiten op basis van zoekwoorden – dit stelt u in staat te fine-tunen wat voor soort artikelen u wel en niet wilt ontvangen.
  • Natuurlijk kunt u uw site op elk gewenst moment van de lijst van ontvangende blogs afhalen.

Artikelen worden geplaatst door het creëren van een nieuwe account voor elke gebruiker. Echte informatie wordt verstrekt, met inbegrip van geldig e-mailadres.

Diverse veiligheidsmaatregelen zijn opgenomen om ervoor te zorgen dat de plugin niet uw site op enigerlei wijze in gevaar zal brengen. Volledige broncode wordt geleverd, zodat u dit zelf kunt bekijken. Er worden geen wijzigingen aangebracht in uw database. Verwijdering is simpel door een selectievakje aan te vinken waarna u vervolgens, indien u dat wenst, alle bestanden kunt verwijderen.

Als u niet beschikt over een van onze ondersteunde blogs of directories dan kunt u de artikelen per email ontvangen.

Als u een eigen CMS systeem heeft dan kunt u 1 van de plugins downloaden en aanpassen aan uw systeem. Alles wat u nodig heeft is basiskennis van PHP en MySQL. De broncode is goed gedocumenteerd en notities van de developer zijn ook aanwezig.
Submit a different unique article to hundreds of sites